Tampereen Isännöintipalvelu Oy on liittynyt osaksi Oiva Isännöintiä

Tampereen Isännöintipalvelu Oy liittyi osaksi Oiva Isännöintiä marraskuun 2021 lopulla. Nyt nimemme vaihtuu, mutta paikallinen, ystävällinen palvelu jatkuu tuttuun tapaan!

Muutos näkyy yritysilmeemme uudistumisena ja sähköpostiosoitteiden muutoksena. Nykyiset isännöitsijät ja yhteyshenkilöt jatkavat työskentelyä kanssanne, eikä muutoksella ole vaikutusta sopimusasiakkaiden palveluihin tai sopimusehtoihin.

Uudet sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oi.fi

Asiakaspalvelumme tavoitat osoitteesta asiakaspalvelu.tampere@oi.fi ja tutusta puhelinnumerosta 0400 871 000.

Kotisivumme www.tip.fi toimivat edelleen ja mm. asiakirjatilaukset hoidetaan kyseisen sivuston kautta.

Lisätietoja Oiva Isännöinti Oy:stä löydät osoitteessa www.oi.fi.

Paikallinen, laadukas palvelu on Oivan strategian kulmakivi

“Asiakkaillemme muutos ei aiheuta välittömiä toimenpiteitä. Toimintamallimme perustuu jatkossakin vahvasti paikallisuuteen. Näemme, että juuri paikallinen isännöitsijä on asiakkaan paras apu. He tuntevat kohteet ja ovat asiakkaiden pääyhteyshenkilöitä”, Oiva isännöinnin liiketoimintajohtaja Mikko Niskanen toteaa.

“Jatkossa tuomme käyttöönne uusia moderneja työkaluja ja toimintamalleja läpinäkyvyyteen ja avoimuuteen, paikalliseen palveluun ja laajoihin digitaalisiin ratkaisuihin pohjautuvan missiomme mukaisesti.”

Oiva isännöinti rakentaa valtakunnallista kiinteistöalan huippuammattilaisten verkostoa. Tällä hetkellä toimipisteitä on kymmenellä paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Nokialla, Lahdessa, Joensuussa, Jyväskylässä, Porissa ja Oulussa. Palveluksessamme on noin 220 isännöinnin ammattilaista.

Yhteistyöterveisin

Kati Rajala
Oiva Isännöinti Oy
yksikönpäällikkö, Tampere