Palvelut

ISÄNNÖINTI

Tarjoamme isännöintipalvelua kaiken kokoisille taloyhtiöille - tutustu palvelutuotteisiimme Renkiin ja Pikkurenkiin! Jos valmiista paketeista ei löydy sopivaa, räätälöimme juuri yhtiönne näköisen sopimuksen.

LIIKEKIINTEISTÖJEN PALVELUT

Tarjoamme täydet kiinteistöjohtamisen palvelut kiinteistöosakeyhtiöille teollisuushalleista kauppakeskuksiin. Ota yhteyttä, niin selvitetään, kuinka voimme olla avuksi!

TALOUSHALLINTOPALVELUT

Asunto-osakeyhtiöiden kirjanpito ja tilinpäätös eroavat monelta osin tavallisista osakeyhtiöistä. Taloushallintopalvelut kannattaa siksi ostaa alaan erikoistuneelta asiantuntijalta. Tutustu tarkemmin Luotsi-palveluumme!

Isännöintiä jokaiseen tarpeeseen

Valitse sopiva palvelupaketti:
Pikkurenki

Pikkurenki sopii pienille taloyhtiöille, jotka haluavat kohtuuhintaista, mutta laadukasta isännöintiä. Pikkurenki-isännöintisopimuksella varmistetaan yhtiön lakisääteisten velvollisuuksien asianmukainen täyttäminen.

Tutustu Pikkurenki-palveluumme!

Renki

Renki-isännöintipalvelu sopii keskisuurille ja suurille taloyhtiöille tai kiinteistöosakeyhtiöille, jotka haluavat laadukasta isännöintiä ja joille on tärkeää kiinteistön suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen ylläpito.

Tutustu Renki-palveluumme!

Räätäli

Jos kohteellenne ei sovi valmis isännöintipaketti, räätälöimme mielellämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelukokonaisuuden.

Tutustu Räätäli-palveluumme!