Nykyaikaista isännöintiä

YSTÄVÄLLISTÄ, TEHOKASTA JA LÄPINÄKYVÄÄ

Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaista isännöintiä: Se on ystävällistä ja nopeaa asiakaspalvelua. Se tarkoittaa isännöitsijää, jonka saa kiinni ja joka vastaa sähköposteihin. Nykyaikaiseen isännöintiin ei kuulu tuhahtelu, ärähtely eikä asiakkaan vähättely.

Hyödynnämme tietotekniikkaa mahdollisimman tehokkaasti.

Isännöintiohjelmistona käytämme Tampuuria, joka on monipuolisin kiinteistönhallintajärjestelmä. Tampuurin kautta taloyhtiömme saavat omat kotisivut, joilta löytyvät yhtiön perustiedot ja ajankohtaiset asiat. Lisäksi kotisivuille voidaan toteuttaa hallituksen osio, johon kirjautumalla hallituksen jäsenet saavat käyttöönsä oman keskustelufoorumin ja asiakirja-arkiston, josta löytyvät mm. tilinpäätöstiedot ja pidettyjen kokousten pöytäkirjat.

Ostolaskujen kierrätys ja kirjanpito toimivat paperittomasti taloyhtiöitä varten kehitetyllä Tampuuri-taloushallinnolla, jonka kehittämisessä olemme olleet mukana alusta asti. Palveluun avattavien tunnusten avulla hallitus näkee halutessaan kaikki taloyhtiön laskut reaaliajassa. Joidenkin laskujen, esimerkiksi isännöintilaskun, hyväksyntä voidaan asettaa haluttaessa hallituksen tehtäväksi.

Järjestämme kokoukset uudella tavalla.

Kokouksissa laadimme pöytäkirjan kokouksen kuluessa ja tulostamme sen kokouksen päätteeksi, jolloin pöytäkirjantarkastajat voivat allekirjoittaa sen välittömästi kokouksen jälkeen. Toimistomme ulkopuolella pidettäviä kokouksia varten jokaisella isännöitsijällämme on kannettava tulostin ja muut tarvittavat kokoustarvikkeet. Näin tärkeät asiakirjat saadaan kerralla valmiiksi. Pöytäkirjat arkistoidaan Tampuuriin ja lähetetään sovittaessa myös sähköpostitse asianosaisille.

Järjestämme haluttaessa myös sähköposti- ja etäkokouksia (Skype/Google Hangouts).

  • Lämpöpumput
  • Lisärakentaminen
Meillä on paloa kiinteistöjen kehittämiseen ja nykyaikaistamiseen.

Olemme olleet mukana useissa taloyhtiöiden maalämpö- ja täydennysrakentamishankkeissa sekä talotekniikan modernisoinneissa.

Isännöintiä jokaiseen tarpeeseen

Valitse yhtiöllenne sopiva palvelupaketti
Pikkurenki

Pikkurenki sopii pienille taloyhtiöille, jotka haluavat kohtuuhintaista, mutta laadukasta isännöintiä. Pikkurenki-isännöintisopimuksella varmistetaan yhtiön lakisääteisten velvollisuuksien asianmukainen täyttäminen.

Tutustu Pikkurenki-palveluumme!

Renki

Renki-isännöintipalvelu sopii keskisuurille ja suurille taloyhtiöille tai kiinteistöosakeyhtiöille, jotka haluavat laadukasta isännöintiä ja joille on tärkeää kiinteistön suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen ylläpito.

Tutustu Renki-palveluumme!

Räätäli

Jos kohteellenne ei sovi valmis isännöintipaketti, räätälöimme mielellämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelukokonaisuuden.

Tutustu Räätäli-palveluumme!

Isännöinnin kilpailuttaminen

Tarjouspyynnön jättäminen on helppoa ja nopeaa

Voit jättää tarjouspyynnön tarjouspyyntölomakkeellamme. Kaikkiin lomakkeen kysymyksiin ei tarvitse tietää vastauksia, vaan tarvittaessa selvitämme itse tarjouksen kannalta olennaiset tiedot.

Tarjouspyyntö