Tampereen Isännöintipalvelu Oy on jatkossa osa Oiva isännöintiä – toiminta jatkuu ennallaan

Tampereen Isännöintipalvelu Oy on liittynyt osaksi Oiva isännöintiä. Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa.

Oiva isännöinti on uusi yhtiö, joka muodostuu kesällä yhteiseen omistukseen siirtyneistä Provia Isännöinnistä ja Avara Isännöinnistä sekä neljästä loppuvuonna 2021 toteutetusta yrityskaupasta.Oiva isännöinti on valtakunnallinen, mutta samalla paikallinen täyden palvelun isännöintitoimisto. Oiva tähtää yhdeksi Suomen suurimmista isännöintialan toimijoista ja haluaa mukaansa parhaita paikallisia isännöintitoimistoja.

Tampereen Isännöintipalvelu Oy:n omistaja Sakari Hannonen ja toimitusjohtaja Kati Rajala ovat innoissaan mahdollisuudesta päästä osaksi Oiva isännöinnin huippuammattilaisten joukkoa ja haluavat osaltaan olla etulinjassa muuttamassa alaamme läpinäkyvämpään, asiakaskeskeisempään ja modernimpaan suuntaan. Osana Tampereen Isännöintipalvelu Oy:n omistajajärjestelyjä Sakari Hannonen on lähtenyt Oivan osakkaaksi ja Kati Rajala jatkaa yksikön johtotehtävissä.

Asiakastyöhömme muutoksella ei ole välitöntä vaikutusta. Jatkamme toimintaamme itsenäisenä yhtiönä omalla nimellämme, eikä muutoksella ole vaikutusta asiakassopimuksiin tai toimipisteisiimme. Nimenmuutos Oiva isännöinniksi tapahtuu myöhemmin ja ilmoitamme sen aikataulusta tarkemmin.

Liitymme osaksi toimialan muutosta

Oivaan liittyessämme olemme mukana isännöintialan muutoksessa, jonka ala ja sen asiakkaat ansaitsevat.

Läpinäkyvyys on Oivan toiminnan ja alan muutoksen ajuri. Oiva takaa toimialan parhaan hinta-laatusuhteen ja hinnoittelumallit ovat täysin läpinäkyvät. Oivan asiakkaat tietävät sopimusehdot, mitä palvelut maksavat ja mikä on mahdollisten lisätöiden hinta. Asiakkaalla on myös aina saatavillaan ajankohtaisin tieto ja sama informaatio kuin isännöitsijällä.

Oiva haastaa alaa pohjaamalla toiminnan tiimityöskentelyyn ja paikalliseen palveluun. Paikallinen isännöitsijä on asiakkaan pääyhteyshenkilö ja hänet tavoittaa mutkattomasti useita kanavia pitkin. Yhdellä isännöitsijällä on sopiva määrä kohteita ja hänellä on aikaa perehtyä ja vastata. Tiimityöskentely takaa, että asiakas saa vastaukset kysymyksiinsä henkilöstä riippumatta ja heille voidaan tarjota ratkaisuja jo ennen kuin itse huomaavat niitä tarvitsevansa. 

Paikallisen osaamisen tukena ovat Oivan leveät hartiat, kun huippuosaajien taustatiimi kehittää työkaluja ja tukee ammattilaisia työssään. Digitaaliset ratkaisut helpottavat arkea, kun samat tiedot ja ajankohtaisimmat asiat ovat sekä asiakkaan että isännöitsijän saatavilla ja ammattilaisten ajan voi ohjata asiakkaan kannalta tärkeimpiin asioihin.

Muutokseen ei ole oikopolkua, vaan se ansaitaan läpinäkyvyydellä, paremmalla palvelulla ja moderneilla työkaluilla. Tätä työtä tulemme jatkamaan osana Oiva isännöintiä.

Lisätietoja

Sakari Hannonen
aluepäällikkö
Oiva isännöinti

Kati Rajala
yksikönjohtaja
Tampereen Isännöintipalvelu Oy

Mikko Niskanen
liiketoimintajohtaja
Oiva isännöinti