Tampereen Isännöintipalvelu Oy tarjoaa asiakkailleen nykyaikaista isännöintiä: Se on ystävällistä ja nopeaa asiakaspalvelua. Se tarkoittaa isännöitsijää, jonka saa kiinni ja joka vastaa sähköposteihin. Nykyaikaiseen isännöintiin ei kuulu tuhahtelu, ärähtely eikä asiakkaan vähättely.

Hyödynnämme viimeisintä tietotekniikkaa mahdollisimman tehokkaasti. Isännöintiohjelmistona käytämme Tampuuria, joka on monipuolisin kiinteistönhallintajärjestelmä. Tampuurin kautta taloyhtiömme saavat omat kotisivut, joilta löytyvät yhtiön perustiedot ja ajankohtaiset asiat. Lisäksi kotisivuilta löytyy hallituksen osio, johon kirjautumalla hallituksen jäsenet saavat käyttöönsä oman keskustelufoorumin ja asiakirja-arkiston, josta löytyvät mm. tilinpäätöstiedot ja pidettyjen kokousten pöytäkirjat.

Ostolaskujen kierrätys ja kirjanpito toimivat paperittomasti isännöintiä varten viritetyllä Festum Taloushallinto-alustalla. Palveluun avattavien tunnusten avulla hallitus näkee kaikki taloyhtiön laskut reaaliajassa. Joidenkin laskujen, esimerkiksi isännöintilaskun, hyväksyntä voidaan asettaa haluttaessa hallituksen tehtäväksi.

Kokouksissa laadimme pöytäkirjan kokouksen kuluessa ja tulostamme sen kokouksen päätteeksi, jolloin pöytäkirjantarkastajat voivat allekirjoittaa sen välittömästi kokouksen jälkeen. Toimistomme ulkopuolella pidettäviä kokouksia varten jokaisella isännöitsijällämme on kannettava tulostin ja muut tarvittavat kokoustarvikkeet. Pöytäkirjat arkistoidaan Tampuuriin ja lähetetään sovittaessa myös sähköpostitse asianosaisille. Järjestämme haluttaessa myös sähköposti- ja etäkokouksia (Skype/Lync).

Olemme erikoistuneet kiinteistöjen kehittämiseen ja nykyaikaistamiseen. Meillä kokemusta mm. useista taloyhtiöiden maalämpö- ja täydennysrakentamishankkeista sekä talotekniikan modernisoinneista.